تبلیغات
مطالب اینترنتی - گوشت مرغ سالم را با این نکته ها خریداری کنید

گوشت مرغ سالم را با این نکته ها خریداری کنید

شنبه 5 اسفند 1396 03:10 ق.ظ   نویسنده : نویسنده      



چند نکته مهم در خرید گوشت مرغ سالم

خرید گوشت مرغ سالم , گوشت طیور از دسته گوشت های سفید محسوب می شود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشت قرمز کمبود غذایی ندارد. گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذایی، خوشمزه تر و مناسب تر از سایر گوشت هاست. تقریباً به جز آنفلوآنزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمی شود. بنابراین اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکنی و ذخیره سازی آن صورت گیرد، بهداشتی تر است.

چند نکته مهم وجود دارد که به شما در خرید گوشت مرغ کمک می کند :

راهنمای خرید گوشت مرغ سالم

_ گوشت مرغ را حتماً از فروشگاه های معتبر بخرید و در موقع خرید، حتماً به بسته بندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه کنید.

_ بعضی از افراد سودجو در هنگام مریضی گله ی مرغ، به طور غیر قانونی اقدام به ذبح آنها کرده و در مغازه های نامعتبر در بازار به فروش می رسانند. توجه داشته باشید به علت ذبح غیر استاندارد، لاشه ی این مرغ ها اکثراً دارای نقاط خون مردگی و ضرب دیدگی می باشد و به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیره سازی دارای آلودگی های میکروبی است.

_ بعد از اطمینان به معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه ی مرغ دقت کنید. پوست لاشه باید به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، کوفتگی، رنگ پریدگی و علائم غیر طبیعی باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد کهربایی است.

_ استخوان سینه ی مرغ باید کاملاً مستقیم، بدون شکستگی یا انحنای غیر عادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محکم از زیر پوست مشخص باشند.

خرید گوشت مرغ سالم

نکات خرید گوشت مرغ سالم

_ در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ،
حتماً به رنگ ماهیچه ی ران ها و بقیه ی بدن مخصوصاً سینه که سفید رنگ است، دقت کنید.
مشاهده ی رنگ های غیر عادی در گوشت نشان دهنده ی کهنگی
و معایب دیگری از جمله بیماری ها و آلودگی ثانوی میکروبی است.

_ در مورد ران ها بعد از کندن پوست دقت کنید که دارای خون ریزی های
زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی رنگ به نظر برسد.

_ بوی گوشت سالم طبیعی و مطبوع است.
از خرید گوشتی که دارای بوی غیر طبیعی است خودداری کنید.

_ همچنین بعد از پخت، گوشت مرغ باید خوش خوراک، خوش طعم و مطبوع باشد.

_ توصیه دیگر درباره مصرف جگر مرغ است.
به علت استفاده ی بی رویه از واکسن ها و آنتی بیوتیک ها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده ی دارویی آنها در کبد،
مصرف جگر مرغ توصیه نمی شود و حتی الامکان به میزان کمتری از آن استفاده کنید.

_ پوست طیور نیز منبعی برای این باقیمانده های دارویی است،
بنابراین بهتر است هنگام مصرف، ابتدا پوست مرغ را کنده و سپس آن را طبخ کنید.

بدونیم



لینک منبع

مطلب گوشت مرغ سالم را با این نکته ها خریداری کنید در سایت مفیدستان.


آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (23)