تبلیغات
مطالب اینترنتی - نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

دوشنبه 12 تیر 1396 10:06 ق.ظ   نویسنده : نویسنده      




مفیدستان:

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

نکات مهم درمورد پختن سبزیجات برای کدبانو

به شما روش هایی را معرفی می‌کنیم که درمورد پختن سبزیجات میتواند به کمتان آید، می‌دانیم که سبزی ها بخش مهمی از غذا های روزمره کدبانو را شامل می‌شوند. آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر میشود؟ درست هست این اتفاق برای خیلی ها ممکن هست بیفتد

اما خوشبختانه با این پیشنهاد ها می‌توانید مانند آشپزهای حرفه ای سبزی ها را بپزید. فقط کافی هست اشتباهاتی که در اینجا توضیح داده شده هست را تکرار نکنید.

خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان

می‌توانید سبزیجات مختلفی مانند فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید اما به شرطی که انها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون در این صورت سبزی ها یک اندازه می پزند.

سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

هنگام سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به دلیل بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت. دمای کمتر باعث می‌شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. شاید این درجه به نظر چندان بیاید اما اگر بخواهید سبزیجات کاملا برشته شوند باید از این دما بهره گیری کنید.

جوشاندن سبزیجات

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

علت اینکه کلم بروکلی آب پز شده شماهیچوقت به سبزی و تردی کلم های رستوران نیست این هست که آنها را بلانچ نمی‌کنید. بلانچ کردن به این شکل هست که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز میکنید و بلافاصله در آب یخ فرو می‌کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند. سپس میتوانید آنها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند و هر بار که خواستید سرو کنید فقط کافی هست که چندین ثانیه آنها را در تاوه گرم کنید.

دیر چاشنی زدن به سبزیجات

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

اگر به مارچوبه ها بلافاصله گذشته از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت. بنابراین بهتر هست هر چه زودتر زمانی که آنها را سرخ میکنید یا می پزید چاشنی بزنید.

بهره گیری از روغن چندان

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

به گزارش پارس ناز سبزیجات هنگام پخت آب را جذب می‌کنند. بنابراین هر چه در تاوه باشد را به خود جذب می‌کنند که روغن هم شامل این موارد میشود. هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات هنگام پخت آب پس می‌دهند و تاوه را مرطوب می‌کنند تا چیزی به آن نچسبد.

بهره گیری نکردن از تمام گیاه

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

ساقه های گل کلم را دور نریزید چون از انها میتوانید برای درست کردن پوره گل کلم بهره گیری کنید. ته مانده های سبزیجات برای سوپ و خورش هم به کار می‌آیند پس هیچ دلیلی برای دور ریختن آنها وجود ندارد.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو
http://mofidestan.ir/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%be%d8%ae%d8%aa%d9%86-%d8%b3%d8%a8%d8%b2%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%af%d8%a8%d8%a7/
آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
چهارشنبه 8 شهریور 1396 07:27 ب.ظ
Thаt is such a enjoyable game and we had a ρerfect bіrthday Daddy.?
Larry added. ?Can we play ?What?s the perfect factor abiut God?

tomorrow too?? he beցged hiss Mommy.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (23)